Hulp van een jobcoach bij een vacature

Home | Jobcoach vacature Zuid-Holland

Een jobcoach staat voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte vacature in Zuid-Holland. Wajong Talenten uit IJsselmuiden heeft diverse ervaren jobcoaches door het gehele land die jou helpen een vacature te vinden die bij je past. Onze focus ligt op mensen die gedeeltelijk of volledig arbeidsongeschikt zijn. Wij kijken graag naar wat jouw talenten zijn. Deze talentgerichte aanpak is veel belangrijker dan de beperkingen die je hebt.

Hoe helpt een jobcoach je bij het vinden van een vacature?

Het is eigenlijk best simpel. Je wordt gekoppeld met een jobcoach bij jou in de omgeving. Door met jouw coach in gesprek te gaan, wordt er een plan van aanpak gemaakt. Aan de hand van dat plan voert zowel de coach als jij taken uit om je zo goed mogelijk voor te bereiden weer terug aan de slag te gaan. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar vacatures met een banenafspraak, of naast je uitkering aan de slag wilt: wij maken het voor jou mogelijk. Hiervoor werken we samen met het UWV en hebben we een vacaturebank bordenvol functies. We zijn door deze samenwerking een UWV-erkende Jobcoachorganisatie door heel Nederland. Zo hebben wij jobcoaches in:

Ongeacht waar je woont of in welke omgeving je op zoek bent naar vacatures, onze jobcoaches helpen jou.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Vind een vacature die bij je past

Ben jij werkzoekend met een Wajong-uitkering? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste vacature met behulp van een ervaren jobcoach. Zo gaan we op zoek naar een vacature bij een bedrijf dat bij jou past. Schroom niet en neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!