Intensieve Wajongbegeleiding in Brabant

Home | Intensieve Wajongbegeleiding Brabant
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat
✓ Door het gehele land

Zoek je intensieve Wajongbegeleiding in Brabant? Bij Wajong Talenten, gevestigd in IJsselmuiden maar werkzaam door het hele land, bieden we gespecialiseerde ondersteuning die jou helpt weer aan de slag te gaan. Onze intensieve begeleiding is erop gericht om je volledig te ondersteunen bij het vinden van een passende baan die aansluit bij jouw unieke talenten.

Wat valt er onder onze intensieve Wajongbegeleiding?

Onze intensieve Wajongbegeleiding betekent dat je een persoonlijke jobcoach krijgt toegewezen die jou helpt met alle aspecten van het werkproces. Dit begint met het identificeren van je talenten en het verkennen van jouw wensen. Samen gaan we op zoek naar een geschikte werkervaringsplek. We ondersteunen je intensief bij het solliciteren, het voorbereiden op en voeren van sollicitatiegesprekken, en helpen je bij de stap om weer actief aan het werk te gaan. Naast Brabant bieden wij onze intensieve Wajongbegeleiding ook aan in Groningen en Utrecht. Zo bieden wij jou persoonlijke en doelgerichte ondersteuning.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Maak de stap terug op de banenmarkt

Met onze intensieve Wajongbegeleiding ben je klaar om de stap terug te maken op de banenmarkt. We begrijpen dat het werken met een Wajong uitdagingen met zich mee kan brengen, maar met de juiste ondersteuning zijn er veel mogelijkheden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te plannen voor intensieve Wajongbegeleiding in Brabant.