De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Medewerker Registratie Collecties (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Medewerker Registratie Collecties. Het betreft een functie voor 18 uur per week.

Functieomschrijving:
Voor een bibliotheek zoeken we een Medewerker Registratie Collecties. Je maakt deel uit van een constante groep van acht collega's van de afdeling Registratie Collecties. De bibliotheek heeft een flex concept, dus ieder kan een eigen werkplek kiezen, afhankelijk van behoefte. De meeste werkplekken bevinden zich in een ‘kantoortuin’, daarnaast zijn er ook kleine kamers. De afdeling Registratie zit meestal bij elkaar in de "boekenstraat", waar alleen medewerkers mogen komen. Bovendien kunnen ook de medewerkers van Registratie een deel van de werkzaamheden thuis uitvoeren.

De kerntaken bestaan uit het bestellen en registreren van publicaties.
Bestelling: Publicaties in een portal van de leverancier bestellen en regelmatig e-mails naar de leveranciers sturen.
Data invoer: maken van beschrijvingen van publicaties volgens een standaard in de bibliotheeksystemen. Van elk object registreren we tenminste de titel, auteur/maker en een unieke nummer.

De werktijden zijn flexibel en zijn niet gebonden aan bepaalde kantooruren; er zitten geen strakke deadlines op het werk, wel moet de bibliotheek ervoor zorgen dat wat binnenkomt ook wordt verwerkt, zodat er geen achterstanden oplopen.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

Functie eisen:
Het werk is structureel. Voor dit type werk is nodig dat men nauwkeurig kan werken en affiniteit heeft met computersystemen zoals Excel. De afwisseling zit in de documentsoorten, de handelingen zijn grotendeels hetzelfde.
Je hebt enige sociale vaardigheden nodig. Er is enig contact met leveranciers en collega's maar het wordt structureel en schriftelijk uitgevoerd.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 28777288.

Back Terug  Stats Hits:925  Sollicitanten:3 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Ilse van Wijngaarden
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
28777288
 

Zoeken