De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Telemarketeer (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Telemarketeer. Het betreft een functie voor 12 - 24 uur per week.

Functieomschrijving:
Wij zijn op zoek naar enthousiaste communicatief sterke mensen die de buitendienst, voornamelijk middels telefoon gaan ondersteunen. Kun jij een bedrijfsverhaal haarscherp overbrengen op de toekomstige exposant? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Er zijn 2 hoofdactiviteiten, telemarketing voor opdrachtgevers (werken met een script) en daarnaast telemarketing met als doel deelnemers voor het eigen bedrijf benaderen. Het kantoor is in Zwolle.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:
je praat duidelijk en goed Nederlands en hebt een open en pittig karakter. je bent niet bang om te bellen, je werkt punctueel en je wilt ondernemers een stap verder helpen.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt er een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. In overleg is opbouw van uren mogelijk.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je cv naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 28732904.

Back Terug  Stats Hits:280  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Jolanda van der Meulen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
28732904
 

Zoeken