De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Medewerker logistiek in Papendrecht (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Medewerker logistiek. Het betreft een functie voor 24 - 38 uur per week.

Functieomschrijving:
Onze opdrachtgever is een meubelbedrijf. Het assortiment dat wordt verkocht in deze vestiging is zeer uitgebreid. Van koffie kopjes tot complete wandkasten en bedden. Een vriendelijke glimlach wordt er altijd gratis bij gegeven.
De vestiging in Papendrecht is op zoek naar enthousiaste logistiek medewerkers. Ben jij de sterke sjouwer die heerlijk de hele dag rond wil lopen in het magazijn als logistiek- / magazijnmedewerker en voldoe je aan onderstaande eisen? Dan zoeken we jou !!!

Een uitgebreid assortiment betekent ook een uitgebreide voorraad. De hoofdtaak is in het begin het opslaan van de ontvangen artikelen. Zodra de voorraad in de winkel onder peil raakt is het de bedoeling dat deze aangevuld wordt. De verkoop in de winkel wordt gedaan door de winkelmedewerkers. Op weekend dagen kan het erg druk zijn en is het aantal collega’s hoger. Er moet ook in het weekend gewerkt worden, 's-avonds altijd vrij.

Aantal uren in overleg. Functie kan zowel fulltime als parttime ingevuld worden, kan bijvoorbeeld ook door 2 parttimers voor 19 uur per week ingevuld worden. Openingstijden:
- Maandag: 13.00 tot 17.30 uur.
- Dinsdag t/m Vrijdag: 10.00 tot 17.30 uur.
- Zaterdag: 10.00 tot 17.00 uur.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:
Een positieve, klantvriendelijke inzet, je bent fysiek in orde, til- en sjouwwerk is voor jou geen probleem, je bent een teamspeler maar je kunt ook goed zelfstandig aan de slag. Daarnaast ben je bereid om in het weekend te werken en heb je een uitstekende Inzet en motivatie!

Arbeidsvoorwaarden:
Start z.s.m. We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Wat krijg je ervoor terug?
- Een leuke werkplek zonder al te veel (werk)druk,
- Leuke collega’s,
- Personeelskorting in de winkel,
- De mogelijkheid om mooie ervaring op te doen.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 28637300.

Back Terug  Stats Hits:396  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Ruud Jonkers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
28637300
 

Zoeken