De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Communicatie medewerker (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Communicatie medewerker. Het aantal uren en werkdagen staan nog niet vast, in overleg bespreekbaar.

Functieomschrijving:
Voor een overheidsinstantie op de communicatieafdeling zoeken we een stevige kandidaat die bij kan dragen aan de ontwikkeling van deze afdeling. Het is een gecreëerde functie en de functie kan aangepast worden aan een geschikte kandidaat op HBO/WO niveau. De organisatie is op zoek naar een communicatietalent dat past binnen de communicatieafdeling die volop in ontwikkeling is. De taken en verantwoordelijkheden liggen nog niet helemaal vast. Taken kunnen zijn: communicatieadvies en woordvoering, dit is nog bespreekbaar. Je wordt begeleid door één vast aanspreekpunt

Je werkplek bevind zich in Den Haag en is goed bereikbaar met het OV. Je krijgt een gezellig kantoor met prettige collega’s.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:
- Minimaal HBO/ WO niveau;
- Affiniteit en ideeën over communicatie;
- Enige werkervaring op een communicatieve afdeling;
- Je staat stevig in je schoenen;
- Geen moeite met een dynamische omgeving;
- Onderdeel van het selectieproces is een screening. De kandidaat dient een VOG aan te leveren en mag niet met justitie in aanraking geweest zijn.

Arbeidsvoorwaarden:
Het aantal uren en werkdagen staan nog niet vast, in overleg bespreekbaar. We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Herken jij je in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 27538267.

Back Terug  Stats Hits:803  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Vincent Daamen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
27538267
 

Zoeken