De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Personeel en Administratie professionals (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor verschillende Rijksorganisaties zijn wij op zoek naar Personeel en Administratie professionals met een registratie in het doelgroepregister, vanaf MBO-4 werk- en denkniveau.

Functieomschrijving:
Voor verschillende Rijksorganisaties zijn wij per direct op zoek naar Personeel en Administratie professionals met een registratie in het doelgroepregister, vanaf MBO-4 werk- en denkniveau. Locatie is Utrecht.

De Rijksorganisaties gaan graag het gesprek aan met Personeel en Administratie professionals vanaf MBO-4 -niveau. Door middel van de persoonlijke gesprekken wordt er naar aanleiding van maatwerk beoordeeld of en welke mogelijkheden er zijn binnen de organisaties. Het aantal uren en werkdagen zijn flexibel in te delen. De Praktijkroute is eventueel ook bespreekbaar, maar dit zal eerst telefonisch afgestemd moeten worden.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

Procedure:
Solliciterende kandidaten worden eerst gebeld voor een korte screening. Naar aanleiding van de screening wordt de kandidaat ingepland voor een persoonlijke gesprek. Het kan zijn dat na de screening wordt besloten om de kandidaat niet uit te nodigen, we zullen hier dan ook een terugkoppeling over geven. De kandidaat wordt gericht uitgenodigd voor een tijdstip, zodat de middag soepel verloopt. Begeleiders, jobcoaches of klantmanagers zijn uiteraard ook welkom om mee te gaan voor eventuele begeleiding. Koffie, thee en een versnapering staan klaar!

Harde-eisen:
- Een registratie in het doelgroepregister is een eis (Wajong en/ of indicatie banenafspraak).
- Gerelateerde opleiding en/ of ervaring op Personeel en Administratie gebied op minimaal MBO-4 -niveau.

De kennismaking dag kent geen 'open' inloop en is enkel op uitnodiging. De persoonlijke gesprekken vinden plaats op dinsdag 25 februari in Utrecht, locatie en tijdsstip volgen nog.

Heb jij interesse? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 26422392.
Solliciteren kan tot donderdag 20 februari 15.00 uur (bij later sollicitatie bestaat de kans dat er geen plek meer is bij de kennismaking dag).

Back Terug  Stats Hits:223  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Vincent Daamen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
26422392
 

Zoeken