De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Unit-assistent (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een unit-assistent. Het betreft een functie voor 24 - 32 uur per week: minimaal 24 uur, verdeeld over minimaal 4 dagen.

Functieomschrijving:
Je baan als unit assistent moet je zien als een Office Manager in combinatie met een administratief medewerker. In deze functie zorg je samen met de teammanager dat alles op de unit goed verloopt. Los van jouw taken ben je de helpende hand waar dit nodig is. Jouw werkdag deel je voornamelijk zelf in en je zorgt dat je op basis van prioriteiten je zaken afhandelt. Zelfstandig en nauwkeurig werken is daarom erg belangrijk. Geen werkdag is hetzelfde en deze afwisseling houdt het werk leuk.  Tot jouw takenpakket behoren onder andere: het uitvoeren van administratieve taken. Het maken van (cijfermatige) overzichten in Excel. Het plannen van afspraken. Het schrijven en versturen van standaardbrieven.  Het maken van verslagen.  Ook communiceer je veel met mensen in de uitvoerende functies binnen het bedrijf, voor hen ben je een luisterend oor.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of een indicatie banenafspraak**.

Arbeidsvoorwaarden:
Het is een tijdelijke baan voor een jaar, met als doel om werkervaring op te doen. Dit contract kan maximaal 1 keer worden verlengd. Tijdens deze periode doe je werkervaring op en kan je je voorbereiden voor een reguliere functie. Je start met een proefplaatsing. Je wordt begeleid door een jobcoach. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden binnen het bedrijf.

Functie-eisen: 
- Je hebt mbo-4 werk – en denkniveau.
- Je voert je taken nauwkeurig uit en bent administratief sterk. Daarom kun je goed schakelen tussen alle verschillende informatiekanalen, zoals e-mail, intranet en persoonlijk contact.
- Je hebt ervaring met Word, Excel en outlook.
- Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
- Een VOG is voor jou geen probleem. 
- Zelfstandig werken kun jij als de beste, maar je vindt het ook fijn deel uit te maken van een klein, hecht team. Aan enthousiasme geen gebrek, het liefst begin jij morgen al.
- Je werkt tijdens kantooruren, maar bent incidenteel ook bereid om buiten kantoortijden te werken.

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer 26222255.

Back Terug  Stats Hits:787  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Michel Engelsman
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
26222255
 

Zoeken