De Wajong Talenten-website maakt gebruik van cookies. 

logo 235x52px

Bel ons algemeen 038 453 8600   |    info@wajongtalenten.nl
Voor vacatures en sollicitaties 06-36123674 of 050-5536542  | vacatures@wajongtalenten.nl
Reachtruck chauffeur (Wajong) - Vacature details
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor één van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een reachtruck chauffeur. Het betreft een fulltime baan.

Functieomschrijving:
Als reachtruck chauffeur ben je verantwoordelijk voor het opslaan, verplaatsen en verzamelen van goederen. Tevens ben je inzetbaar voor alle andere voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling logistiek.

**Alleen reageren als je in het bezit van een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:
Zie jij het als een uitdaging om mee te werken aan het professionaliseren en uitbouwen van de afdeling logistiek? En ben jij een gedreven reachtruck chauffeur met minimaal 2 jaar ervaring als reachtruck chauffeur? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij bent iemand met doorzettingsvermogen, je bent stressbestendig en positief ingesteld. Tevens ben je accuraat en werk je secuur. Onze ideale kandidaat beschikt over MBO werk- en denkniveau, is in het bezit van een reach- en/of heftruck diploma en in het bezit bent van een rijbewijs B. Je komt uit de regio Amsterdam.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. Je beschikt over eigen vervoer. 

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl  onder vermelding van vacaturenummer 16744955.

Back Terug  Stats Hits:2212  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Tuba Atesci
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
16744955
 

Zoeken