Hulp bij solliciteren voor het UWV

Home | Hulp bij solliciteren UWV
✓ Talentgerichte aanpak

✓ Ondersteuning op maat

✓ Door het gehele land

Zoek je hulp bij het solliciteren voor het UWV? Bij Wajong Talenten in IJsselmuiden staan we met meer dan 45 ervaren coaches klaar om je door heel Nederland te ondersteunen. Onze expertise in het solliciteren voor het UWV zorgt ervoor dat jij de beste kansen krijgt om succesvol te zijn in jouw zoektocht naar een passende baan.

Hoe wij hulp aanbieden bij het solliciteren voor het UWV

Als je vanuit het UWV moet solliciteren vanwege je status in het doelgroepregister of omdat je een uitkering ontvangt, kan het vinden van de juiste vacature een uitdaging zijn. Gelukkig hebben wij een breed scala aan banenafspraak- en Wajong-vacatures die speciaal door het UWV zijn goedgekeurd. Onze coaches zijn gespecialiseerd in het bieden van hulp bij het solliciteren en zorgen ervoor dat je aan alle eisen van het UWV voldoet. Wij richten ons op jouw talenten en mogelijkheden, en helpen je een vacature te vinden waarin je deze volledig kunt benutten. Zo hebben wij vacatures in de:

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Schakel onze hulp in

Heb je ondersteuning nodig bij het solliciteren naar vacatures die door het UWV zijn goedgekeurd? Onze deskundige coaches, met ervaring in detachering, staan dagelijks voor je klaar om je te helpen bij het vinden van een leuke en geschikte baan. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen en laat ons je begeleiden naar een succesvolle carrière. Met de juiste hulp bij het solliciteren ben je al een stap dichter bij je nieuwe baan!