Dienstverlening administratie Wajong-medewerker

Home | Dienstverlening administratie Wajong-medewerker

Als dienstverlening biedt Wajong Talenten uit IJsselmuiden aan om de administratie te regelen voor de Wajong-medewerker die je in dienst hebt. Aangezien er bij het aannemen van een Wajong-medewerker veel administratie komt kijken, is het handig als je iemand hebt die verstand van deze regelingen heeft. Wij helpen je graag bij het regelen van de administratie door dit als dienstverlening aan te bieden.

Dienstverlening aanvragen voor de administratie van een Wajong-medewerker

Zodra je een werkzoekende met een Wajong-uitkering in dienst neemt, brengt dit soms flink wat papierwerk met zich mee. Door onze jarenlange ervaring is het voor ons geen probleem om de administratie bij te houden voor een Wajong-medewerker, waardoor wij dit graag als dienstverlening aanbieden. Zo ontzien wij jou ook van het extra werk dat daarbij komt kijken. Wel zo fijn als jij al druk genoeg bent met alle andere werkzaamheden binnen jouw organisatie.

Bekijk nu onze vacatures!

Heb je een Wajong-uitkering of indicatie banenafspraak en ben je op zoek naar je droombaan? Meld je hier aan als werkzoekende of solliciteer direct op een van onze vacatures!

Zorg voor goede ondersteuning

Laat je helpen door onze dienstverlening in te schakelen als het gaat om de administratie voor een Wajong-medewerker. Dit is een van de grote voordelen die onze organisatie jouw bedrijf biedt. Van de werving van Wajongers tot al het papierwerk: wij zijn er voor jou. Neem contact met ons op voor het inschakelen van onze diensten.