Schoonmaakmedewerker (Wajong/doelgroep) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een werkgever in Almere op zoek naar een Schoonmaakmedewerker. Het betreft een functie voor 12-24 uur per week.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor een werkgever op zoek naar een Schoonmaakmedewerker. Als schoonmaakmedewerker(ster) ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de schoonmaak van kantoren, VVE's en trappenhuizen en werk je conform het werkprogramma met reguliere schoonmaakwerkzaamheden. Een schoonmaker is een echte aanpakker en iemand die de handen uit de mouwen steekt om te zorgen dat alles schoon is en fris ruikt. Zo kun je de ene dag werken op een kantoor en de andere dag maak je schoon in een trappenhuis. Je werkzaamheden bestaan uit verschillende werkzaamheden.

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering of indicatie doelgroep**

Functie-eisen:

* Teamplayer * Actieve persoonlijkheid * Zelfstandig kunnen werken * Actieve persoonlijkheid * Resultaatgericht * Vriendelijk * Representatief voorkomen * Fysiek in orde * Gedisciplineerd * Gestructureerd * Servicegericht * Betrouwbaar * Punctueel * Ordelijk

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een arbeidscontract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Wordt jij enthousiast na het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct en pak deze kans!

Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 48810784

Back Terug  Stats Hits:183  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Pamela Pigot
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
48810784
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.