Medewerker Hogedruk Spuiter (doelgroep indicatie) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een opdrachtgever in Heerenveen opzoek naar een Medewerker Hogedruk Spuiter. Het betreft een functie voor 24-40 uur per week.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor een opdrachtgever opzoek naar een Medewerker Hogedruk Spuiter. Informatie van de opdrachtgever: Het is een modern, bloeiend familiebedrijf op het gebied van tankreiniging, tanksanering, industrieel reinigen en transport. . De sfeer binnen ons bedrijf zorgt ervoor dat collega's lang bij ons blijven werken. n. En dat maakt ons best wel trots. Vanuit Heerenveen leveren wij onze diensten in onder andere Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken.

Als hoge druk spuiter sta je de ene dag op een industrieel tankenpark en de volgende dag op een luxe jacht. Met een machinist rijd je het gehele land door naar onze klanten en ben je verantwoordelijk voor het werken met het hogedrukpistool tot 2500 Bar. Jouw werkgebied is geheel Nederland en heel af en toe kom je in overleg daarbuiten.

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie doelgroep**

Functie-eisen:

* je hebt de juiste werkmentaliteit

* je vind het geen probleem om te reizen

* je bent bereid om opleidingen te volgen.

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct en pak deze kans! Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 46528767

Back Terug  Stats Hits:242  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Bianca Heynis
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
46528767
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.