Kopie van Medewerker Technische Ondersteuning (Wajong/doelgroep) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een opdrachtgever in Wijchen op zoek naar een Medewerker Technisch Ondersteuning. Het betreft een functie voor 28-40 uur per week.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een Medewerker Technische Ondersteuning in de standplaats Wijchen. Wat ga jij doen?

Dankzij jouw inzet en de nauwkeurigheid waarmee jij werkt, worden de wijkkasten van weer helemaal opgeschoond. Zo garanderen we onze klanten een stabiel netwerk en service van het allerhoogste niveau. In de regio/omgeving van jouw standplaats ga je controleren of de klanten die hun contract beëindigd hebben, ook daadwerkelijk zijn afgesloten. In de systemen ga je controleren welke modems online zijn, om vervolgens de juiste connectoren verwijderen. Per kast zijn 12 huizen aangesloten. De werkzaamheden voer je lekker in de buitenlucht uit en je reist in jouw regio van verdeelkast naar verdeelkast. Beschik jij nog niet over het gevraagde technisch inzicht? Geen probleem! Jouw collega’s zorgen ervoor dat jij goed wordt ingewerkt & gaan je alles op jouw tempo uitleggen.

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie doelgroep**

Functie-eisen:

Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waarmee je zelfstandig met de grootste nauwkeurigheid aan de slag gaat. Als geen ander begrijp jij waarom het zo belangrijk is dat alle aansluitingen in de kasten juist zijn. Je bent technisch aangelegd en daarnaast vind je het leuk om deel uit te maken van de digitale wereld. Ook beschikt een medewerker technische ondersteuning over:

• een rijbewijs B

• een beschikbaarheid van 28 - 40 uur per week

Als medewerker technische ondersteuning ben je vaak de gehele dag alleen op pad. Kenmerkend voor jou is dan ook dat jij het heerlijk vindt om alleen te werken en onderweg te zijn.

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan en herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct en pak deze kans! Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl 

Back Terug  Stats Hits:445  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wajong Talenten
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.