Front Office Medewerker ( Wajong/doelgroep) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een opdrachtgever in Amsterdam op zoek naar een Front Office medewerker. Het betreft een functie voor 16-24 uur per week.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een Front Office Medewerker. Je komt te werken voor het onderzoeksteam die gespecialiseerd is in klinisch geneesmiddelen onderzoek naar nieuwe medicijnen tegen hersenziekten zoals alzheimer en Parkinson. Wat ga je doen? De Front Office Medewerker is hét visitekaartje en een eerste aanspreekpunt voor onze deelnemers en bezoekers. Het belang van onze deelnemers staat voorop. In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor de ontvangst van de deelnemers, (internationale) klanten en koeriers. Tevens is de Front Office Medewerker verantwoordelijk voor het afhandelen van verschillende office werkzaamheden, zoals binnenkomend telefoonverkeer, e-mail, post en uitgaande bestellingen. Werkzaamheden ter ondersteuning van het klinisch team, zoals bijvoorbeeld het voorbereiden van deelnemer dossiers en het wegbrengen/ophalen van laboratorium samples en medicatie bij Amsterdam UMC/locatie VUmc, behoren ook tot het takenpakket. De Front Office Medewerker is onderdeel van het klinisch team en rapporteert direct aan Site Manager van de vestiging.

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie doelgroep**

Functie-eisen:

Je bent representatief, nauwkeurig, kunt snel schakelen en overzicht bewaren. Je kunt uitstekend overweg met MS-Office en uiteraard beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Ervaring met patiëntencontact en/of receptie werkzaamheden is een pre, echter geen vereiste.

 

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek en herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct en pak deze kans! Stuur je cv en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 46039962

Back Terug  Stats Hits:630  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wajong Talenten
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
46039962
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.