Sorteermedewerker(Wajong/doelgroep) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een opdrachtgever opzoek naar een Sorteermedewerker in Renkum. Het betreft een functie voor 36-40 uur per week.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een Sorteerder. Jij bent de sorteerder die ons team wil komen versterken. Dankzij jouw inzet en de nauwkeurigheid waarmee jij werkt wordt het papier correct gesorteerd. Je werkt samen met je collega's aan een lopende band in een 5 ploegendienst. De werkzaamheden voer je uit in de productie in Renkum. Je krijgt hiervoor een goede instructie. Kenmerkend voor jou is dat jij het fijn vindt om zelfstandig jouw ding te doen binnen het team. De werkzaamheden zijn eenduidig en afgebakend.

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie doelgroep**

Functie-eisen:

Jij hebt het verantwoordelijkheidsgevoel waarmee je zelfstandig en met nauwkeurigheid aan de slag gaat. Je bent een aanpakker, praktisch ingesteld en daarnaast vindt het leuk om deel uit te maken van een team. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende:

* samenwerken in een team spreekt je aan

* flexibel in werktijden ivm de ploegendienst rooster. 2x ochtend (6.00u tot 14.00u), 2x middag (16.00u tot 22.00u), 2x nacht (10.00u - 06.00u), daarna 4 dagen vrij;

* Beheersing van de Nederlandse taal is niet noodzakelijk;

* Woonachtig in Renkum of nabije omgeving

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Ben jij opzoek naar een leuke en afwisselende werkplek en herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan direct en pak deze kans! Stuur dan je cv en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 45970762

Back Terug  Stats Hits:652  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Maxim Geerlings
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
45970762
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.