Keukenmedewerker (Wajong/doelgroep) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een opdrachtgever in Heerenveen op zoek naar een Keukenmedewerker. Het betreft een functie voor 12-32 uur per week.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor een opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Keukenedewerker. Je wordt in korte tijd opgeleid tot zelfstandig keukenmedewerker.

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereidingen van de arrangementen en zorgt er samen met je collega voor dat de inkoop op orde is.
De voorbereidingen en werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het portioneren van het geleverde vlees, opmaken van de vleesschalen en salades, stokbroden afbakken en patat frituren.

Het is mogelijk om je functie uit te breiden door ook te gaan helpen in het onderhoud. Naast de reguliere schoonmaak taken verantwoordelijk ben voor het kleinonderhoud in het pand en ondersteund in het onderhoud van de bowlingmachine's, bowling-, squash- en tennisbanen.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie doelgroep**

Functie-eisen:

* je ziet het werk liggen

* je kan goed samenwerken

* je bent sociaal

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Wordt jij enthousiast na het lezen van de vacature en herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct en pak deze kans! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 43686649

Back Terug  Stats Hits:1784  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Bianca Heynis
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
43686649
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.