Assistent Medewerker Terreinbeheer (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn op zoek naar een Assistent Medewerker Terreinbehee in Wijchen. Het betreft een functie van 24-28 uur per week.

Functieomschrijving:

 Jij gaat ondersteuning bieden bij groen- en terreinonderhoud en het opruimen van afval. Ook ga jij de buitendienstmedewerker helpen bij klein onderhoud. 

Je bent het aanspreekpunt als er vragen zijn vanuit bezoekers van gebieden. Je kan hierbij zelf helpen of de bezoeker verwijzen naar de juiste persoon.

Er zijn 4 standplaatsen in 4 rayons in Gelderland Wijchen, Doetinchem, Putten en Bussloo. Vanaf deze standplaatsen kan het voorkomen dat er dagelijkse werkzaamheden op diverse recreatiestranden per rayon worden uitgevoerd. Je gaat dan in een vast team van 4 personen daar naar toe. Een rijbewijs B is om deze reden een pre maar niet noodzakelijk. Je kan wel zelf naar de standplaats komen.

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

 Functie-eisen:

 * je bent flexibel, en een doener

* je vindt het leuk om lekker buiten te werken

* je vindt het leuk om in een team te werken.

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maand. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Het betreft een functie voor 24-28 uur per week. Tussen 1 oktober en 1 mei (najaar/winter) wordt gestart van 7.30 tot 17.00 uur. In het voorjaar/zomer is het drukker en werk je ook op zaterdag en zondag. Je werkdag zal dan ook eerder starten.

Het is een zeer afwisselende baan op de mooiste werkplek van Nederland in een dynamisch bedrijf waar geen dag hetzelfde is. Je maakt deel uit van een enthousiast team dat vol passie werkt aan een mooi, innovatief en duurzaam vrijetijdsproduct"

 Wordt jij enthousiast van deze vacature en herken jij jezelf in deze vacature? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 42888468.

 

Back Terug  Stats Hits:2555  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Maxim Geerlings
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
42888468
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.