Allround bouwkundig onderhoudsmedewerker (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Allround bouwkundig onderhoudsmedewerker. Het betreft een fulltime functie.

Functieomschrijving:
Je hebt 2 rechterhanden, bent allround in al het voorkomende tegelwerk en gemotiveerd om direct aan de slag te gaan bij onze afdeling onderhoud & renovatie. Onze werkzaamheden richten zich voornamelijk op verbouwing, uitbreiding, renovatie, (preventief) onderhoud en diverse kluswerkzaamheden aan woningen en gebouwen voor diverse opdrachtgevers. Het merendeel van je werkzaamheden wordt uitgevoerd voor woningbouwverenigingen, denk dan aan mutaties/renovaties van sanitaire ruimtes in huurwoningen. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

Arbeidsvoorwaarden:
Van der Weegen is een informeel familiebedrijf, een platte organisatie met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. In eerste instantie zal een dienstverband voor een jaar worden overeengekomen, met uitzicht op vast dienstverband.

Functie-eisen: 
In teamverband ondersteun je elkaar, maar er wordt ook van je verwacht dat je werkzaamheden zelfstandig op kunt pakken en relevante kennis en werkervaring hebt. Je bent klant- en oplossingsgericht en vindt het leuk om rechtstreeks contact hebben met bewoners. Competenties: - Verantwoordelijkheidsgevoel. - Nauwkeuring. - Creatief. - Flexibel. - Kwaliteits-/oplossingsgericht. - Plannen en samenwerken. Functie-eisen - Relevante bouwopleiding en werkervaring. - Rijbewijs B (E achter B is een pre). - VCA basis en BHV is een pre.

Ben je de bouwtopper die we zoeken? Reageer dan direct! Stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34348256. 

Back Terug  Stats Hits:1375  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Leanne Peijnenburg
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34348256
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.