Project Assistent (doelgroep indicatie) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor het Rijksvastgoedbedrijf op zoek naar een Project assistent. het betreft een functie voor 24-36 uur per week.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor het Rijksvastgoedbedrijf wat onderdeel is van het ministerie van Binnenlandse zaken op zoek naar een Projectassistent. Samen met de andere projectassistenten en –administrateurs ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van objectmanagers, projectleiders en/of technisch adviseurs. Je taken bestaan onder meer uit:

• Het vastleggen en onderhouden van projectinformatie • Het samenstellen van week- en/naar maandstaten

• Het verzamelen en verwerken van gegevens in de daarvoor gebruikte systemen

• Het controleren van contractafspraken (prijsafspraken, etc.)

• Het najagen van de technisch medewerkers op akkoord van de weekstaten

• Contact onderhouden met aannemers/contracthouders over het aanleveren van bescheiden en rapportages, overzichten van besteedde uren en kosten

• Het plannen en organiseren van vergaderingen

• Het (op)maken van standaard brieven zoals offerteaanvragen en opdrachtverstrekkingen

• Het (op)maken van rapportages Kortom een veelzijdige functie waarbij je veel samenwerkt met collega’s en onze opdrachtnemers. De verschillende secties (regio’s) zijn onder meer verantwoordelijk voor de volgende kerntaken:

• Het inplannen van onderhoudsactiviteiten door leveranciers bij de gebruikers van de gebouwen en het bewaken van de planning en uitvoering;

• Het afroepen van leveranciersdiensten op basis van Planmatig Onderhoud en Dagelijks Onderhoud. Signaleren van knelpunten in de storingsopvolging en signaleren van risico's voor wet- en regelgeving;

• Onderhouden van contacten met gebruikers van de gebouwen: het eerste aanspreekpunt voor de gebruiker op pandniveau;

• Uitvoeren van vervangings- en investeringsprojecten;

De verschillende secties houden kantoor in respectievelijk Assen, Arnhem, Den Haag, Utrecht en Tilburg. Voor elk van deze secties zijn we op zoek naar een Projectassistent.

**reageren als je in het bezit bent van een wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:

*Om een goede invulling te geven aan deze functie beschik je over MBO4- werk denkniveau en bij voorkeur enige (financieel) administratieve ervaring.

*Affiniteit met vastgoedbeheer of technisch onderhoud is een pre maar niet noodzakelijk.

*(Enige) kennis van en ervaring met automateringssystemen zorgt ervoor dat je sneller zelfstandig je werk kunt verrichten.

*Om goed te kunnen samenwerken en contact te onderhouden met onze opdrachtnemers zijn eengoede beheersing van de Nederlandse taal en goede communicatieve vaardigheden van belang.

Wij verwachten van onze projectassistenten dat zij gericht zijn op samenwerken, goed kunnen plannen en organiseren en een klantgerichte, dienstverlenende houding hebben. Je komt te werken in een leuk team dat met je wil samenwerken, je alle kneepjes van het vak willen leren en bereid zijn je waar nodig te helpen.

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende en afwisselende baan en herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct en pak deze kans! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 42730848

 

 

 

 

 

Back Terug  Stats Hits:959  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wilfred van de Worp
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
42730848
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.