Medewerker Papierverwerking (Doelgroep indicatie) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Medewerker Papierverwerking. Het betreft een fulltime functie.

Wat ga je doen?
Samen met collega’s draag je er zorg voor dat alle binnenkomende en uitgaande papier en plastic wordt verwerkt, gesorteerd, geperst en opgeslagen. Laden en lossen, controleren, schuiven met de heftruck, sorteren, opslaan in het magazijn en verder voorkomende werkzaamheden behoren tot je takenpakket, evenals het netjes houden van de werkomgeving. Heftruck rijden vormt een groot onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering**.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met proefplaatsing van 2 maanden. Daarna een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Wie ben jij?
Fysiek in goede conditie. Gemotiveerd om aan te pakken. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Het beschikken over heftruckcertificaat en/of VCA is een pre.

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Reageer dan direct! Stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34155164

 

Back Terug  Stats Hits:1627  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wim Finke
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34155164
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.