Medewerker op - en afbouw events (Doelgroep indicatie) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Medewerker op - en afbouw Events. Het betreft een functie voor 12-32 uur per week.

Wat ga je doen?
Voor het evenementenseizoen is er plaats voor sterke krachten die meehelpen met het op- en afbouwen van materialen voor events en het klaarzetten/inrichten van zalen. Samen met je collega’s zorg je voor een tijdige en correcte op- en afbouw van het betreffende event. Je werkt vaak tijdens de avonden en in het weekend. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering**.

Wat biedt de werkgever jou?
We starten met proefplaatsing van 2 maanden. Daarna een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. Uren en werktijden in overleg vast te stellen. Uren opbouwen is mogelijk.

Wie ben jij?
Gemotiveerd. Klantvriendelijk. Fysiek in zeer goede conditie. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Bereidheid om vooral ’s avonds en in de weekenden te werken.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel! Stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34016343. 

Back Terug  Stats Hits:831  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wim Finke
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34016343
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.