Chauffeur C (wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een opdrachtgever in Poeldijk op zoek naar een Chauffeur C. Het betreft een functie voor 24-40 uur per week.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een Chauffeur C. Als chauffeur bijzondere voertuigen duik je zelf natuurlijk niet meer onder de grond! Daar hebben wij namelijk slimme technieken voor, bijvoorbeeld op afstand bestuurbare auto's, robots en andere speciale voertuigen. Die ga jij bij ons leren besturen. Dat doe je namelijk zo'n 70% van jouw tijd. De andere 30% zit je op de weg. Jouw werkdag begin je gezamenlijk met je collega's. Na een kop goede koffie ga je op pad naar de locatie van je opdracht. Die opdracht kan dagelijks verschillen, maar wel ben je altijd samen met je collega. Zo ben je de ene dag op locatie bij Schiphol en de andere keer bij een gemeente in de buurt. De werkzaamheden verschillen ook per opdracht. Denk aan tunnelreiniging, een leiding inspectie of rioolrenovatie.

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie doelgroep**

Functie-eisen:

* Jij hebt je rijbewijs C inclusief code 95

* Jij wil meer afwisseling dan alleen achter het stuur zitten

Arbeidsvoorwaarden: 

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct en pak deze kans! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 42493904

Back Terug  Stats Hits:1815  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wajong Talenten
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
42493904
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.