Chauffeur Inspectievoertuigen (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een opdrachtgever gevestigd in Poeldijk naar een Chauffeur Inspectievoertuigen. Het betreft een functie voor 24-40 uur per week.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor een opdrachtgever opzoek naar een Chauffeur. Je gaat werken bij een ondergronds familiebedrijf. Hier ben je chauffeur en hier sta je aan het stuur van vooruitstrevende technologie. De problemen die jij oplost, zitten veelal onder de grond. Zelf daal je niet af in de leidingen en riolen, dit doen andere collega's. Zo stuur je reinigingsmachines en/of robots met camera's aan. Ook manoeuvreer je slimme voertuigen naar lastig bereikbare plekken. Zo zie je precies wat er nodig is om het probleem te fiksen. Dit werk beslaat zo'n 70% van de tijd. De andere 30% zit je op de wagen. Je start je dag op de zaak, daarna ga je samen met je maatje naar de opdracht. De ene keer een inspectie op Rotterdam the Hague Airport. Dan weer een inspectie in combinatie met een reiniging in een lokale gemeente. Maar welke klus je ook doet, elke keer weer maak je een klant blij. En dat maakt het werk extra leuk.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie doelgroep**

Functie-eisen:

- je hebt een rijbewijs C

- je hebt code 95

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Is jouw interesse gewekt en herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct en pak deze kans! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 42493443

Back Terug  Stats Hits:1828  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wajong Talenten
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
42493443
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.