Medewerker bedrijfsadministratie (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een administratiekantoor in Ens op zoek naar een Medewerker bedrijfsadministratie. Het betreft een functie voor 12-20 uur per week.

Functieomschrijving:
Je gaat werken bij een groeiend administratiekantoor dat vanuit huis wordt gerund. De meeste klanten zijn ondernemers in de creatieve sector of de coaching sector die wonen en werken door heel Nederland. KVS verzorgt de financiële administratie en inkomstenbelastingaangiftes voor deze (kleine) zelfstandigen. Sommige klanten geven de administratie door en laten deze inboeken door ons, de meesten voeren alles zelf in en laten dit enkel nog controleren. Naast ZZP'ers uit de creatieve/coaching sector heeft KVS ook een aantal ondernemers met een (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid als klant. KVS adviseert deze ondernemers over hun uitkering in combinatie met hun eigen bedrijf. Wat ga je doen?

Je hoofdtaken zijn het verzorgen van jaarafsluitingen, omzetbelasting-, icp- en inkomstenbelastingaangiftes. Ook check je steekproefsgewijs per maand of alles goed is ingeboekt. Daarnaast geef je advies aan klanten via de mail of telefoon.
In eerste instantie werk je vanaf ons kantoor aan huis in Ens, bij voorkeur vier of vijf halve dagen in de week. Na de inwerkperiode is er de mogelijkheid om (deels) vanuit je eigen huis te werken.

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of een indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:
• MBO 4 of hbo-opleiding in de richting van administratie
• 2 tot 5 jaar ervaring met het verzorgen van jaarafsluitingen en inkomstenbelastingaangiftes
• Ervaring met Nextens, Moneybird en Monday is handig, maar niet vereist
• In het bezit van rijbewijs B

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. Flexibiliteit in de indeling van je uren. Tevens is er opbouw van uren mogelijk.

Ben je geïnteresseerd en lijkt het je leuk om te werken bij een groeiend bedrijf? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 41859931.

Back Terug  Stats Hits:2331  Sollicitanten:2 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Marleen Huizinga
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
41859931
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.