financieel administratief medewerker (wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker in Oud-Beijerland. Het aantal uren gaat in overleg.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor een Zakenreisbureau op zoek naar een Financieel Administratief Medewerker. Het bedrijf is een full service zakenreisbureau, gespecialiseerd in het boeken van vluchten, hotels, auto’s, treinen etc. voor zakelijke reizigers. Onze uitgebreide portfolio aan klanten bevindt zich met name in het MKB. Daarnaast werken we samen met veel verschillende partijen als vliegmaatschappijen, hotels, autoverhuurbedrijven, IT- en systeemleveranciers etc. Dit alles brengt behoorlijk wat administratie met zich mee, waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken. Er heerst een gezellige, open sfeer in ons bedrijf en we werken niet alleen hard, maar er is ook tijd (indien mogelijk) voor gezamenlijk sporten, een borrel of een bedrijfsuitje. Dit alles zorgt voor een fijne werkplek! Wat houdt de baan in? • Je bent verantwoordelijk voor het accuraat en tijdig verwerken van financiële transacties en mutaties • Je verwerkt facturen in ons boekhoudsysteem • Je behandelt bank- en creditcardafschriften en bankopdrachten • Je ondersteunt andere afdelingen bij financiële afwikkelingen • Je hebt een directe link met de operationele afdeling • Je ondersteunt collega's met ad hoc werkzaamheden en het opstellen van rapportages • Je controleert en beheert openstaande posten

** Reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie doelgroep**

Functie-eisen:

Ben je nauwkeurig, proactief, oplossingsgericht, flexibel en stressbestendig? Voel je je als een vis in het water als je met administratieve processen bezig kunt zijn? Heb je gedegen kennis van MS Office (Outlook, Word, Excel) en goede beheersing van Nederlands (en Engels) zowel mondeling als schriftelijk? Dan is deze baan wellicht iets voor jou. Heb je ook nog een achtergrond in de reisbranche, dan is dat een pré.

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

 

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan en herken jij jezelf in dit profiel? Pak dan deze kans en reageer! Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van van vacaturenummer: 40410696

Back Terug  Stats Hits:2908  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Barbara Pitt
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
40410696
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.