Zelfstandig Werkende Kok (wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een horecagelegenheid in Alkmaar op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok. Het betreft een functie voor 16-24 uur per week.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok. Het horeca bedrijf bevind zich op het defensie terrein. Het is een horecabedrijf die voor militairen en burgermedewerker van defensie evenementen organiseert. Gasten kunnen er ook terecht voor een buffet, diner, lunch, receptie, feestavonden, drankje etc. Het beschikt ook over een eetcafé, restaurant, verschillende bars en we hebben een mooi en gezellig terras Wil jij als kok werken in een hagelnieuwe keuken met de nieuwste apparatuur en in de weekenden, vakanties en tijdens feestdagen vrij zijn ......dat kan! Onze werkdagen zijn hoofdzakelijk van ma t/m vr en de werktijden variëren tussen 0800uur en ca. 2000uur.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie doelgroep**

Functie-eisen:

- je bent gemotiveerd

- je bent enthousiast

- je bent flexibel

- ervaring in de keuken is een pre.

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan en herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan snel en pak deze kans! Stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 39237844

Back Terug  Stats Hits:3691  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wajong Talenten
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
39237844
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.