Werkvoorbereider ( Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een opdrachtgever in Alkmaar op zoek naar een Werkvoorbereider. Het betreft een functie voor 37 uur per week.

Functieomschrijving:

Het bedrijf waar je voor gaat werken is een gespecialiseerde drukkerij die op het gebied van zelfklevende etiketten en flexibele verpakkingsoplossingen biedt.

De volgende werkzaamheden zal je gaan uitvoeren: * Schoonhouden en onderhouden; Je bent verantwoordelijk voor het schoonhouden van de (druk)machines en de ruimtes eromheen (bijv. inkthok, spoelruimte, archief). Daarnaast geef je ondersteuning aan het onderhoud en help je bij storingen. * Ondersteuning / ordervoorbereiding; Je voert ondersteunende werkzaamheden bij drukkers uit, waaronder het klaarzetten van de productiebenodigdheden voor een drukker en deze waar nodig controleren op kwaliteitseisen. * Machinebediening; Je verleent assistentie bij het instellen en monitoren van verschillende type machines voor de vervaardiging van grafische producten. * Veiligheid; Je bent verantwoordelijk voor het naleven van de veiligheidsprotocollen, het signaleren van veiligheidsaspecten en het dragen van de voorgeschreven persoonlijke beschermingsmiddelen tijdens werktijd.

Functie-eisen:

*Je hebt minimaal VMBO werk-en denkniveau;

*Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;

*Je werkt zelfstandig, nauwkeurig, je bent leergierig, enthousiast, integer en kan goed samenwerken;

*Je geeft prioriteit aan de tevredenheid van klanten, collega’s.

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

je komt te werken in 3 ploegen.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Reageer dan snel en pak deze kans! Stuur je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 38857412

Back Terug  Stats Hits:2669  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wajong Talenten
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
38857412
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.