Stafmedewerker (administratief) (Doelgroepregister) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn op zoek naar een Staf (administratief) Medewerker bij de Eerste Kamer der Staten Generaal in Den Haag. Het betreft een functie voor 36 uur per week.

Functieomschrijving:
Waar ga je werken?
De Eerste Kamer is onderdeel van de volksvertegenwoordiging, ook wel de Senaat genoemd. Neemt de Tweede Kamer een wet aan? Dan moet de Eerste Kamer deze ook nog beoordelen. Er zitten 75 leden in de Eerste Kamer die gekozen zijn door de leden van de Provinciale Staten. Wat ga jij doen: Als stafmedewerker lever je dagelijks een bijdrage aan de parlementaire democratie in Nederland. De dinsdag is de dag dat alles gebeurd. Een goede afstemming met collega’s op andere dagen draagt bij in een uitstekende voorbereiding. Je wordt gekoppeld aan één of meerdere commissies.

*Je verzorgt samen met jouw collega’s (commissiegriffier, informatiespecialisten en ondersteuners) de inhoudelijke en organisatorische voorbereiding van de commissievergaderingen.
*Je stelt commissiebrieven op, maakt analyses van wetsvoorstellen, organiseert werkbezoeken en bereidt overleggen met bewindspersonen voor.
*Je zorgt ook dat de toezeggingen van bewindspersonen worden geregistreerd en signaleert wanneer deze moeten worden nagekomen.

Kortom; je bent de spil in de praktische organisatie van jouw commissies én versterkt de kwaliteit van de inhoudelijke besluitvorming. Het werk voor de commissies beslaat het grootste deel van de werkweek, maar afhankelijk van jouw expertise en ambities zijn ook andere (ad hoc) taken mogelijk. Waar nodig spring je soms in, bij andere collega’s. Daarnaast hechten we bij de Eerste Kamer ook veel belang aan jouw ontwikkeling en zorgen we dat daar ook voldoende gelegenheid voor is.

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of een indicatie banenafspraak of een doelgroepindicatie**

Functie-eisen:
• Je hebt aantoonbaar een academisch werk- en denkniveau;
• Je hebt ervaring in een rol die zowel organisatorische als inhoudelijke kwaliteiten vergt;
• Je hebt inzicht in de organisatie, werkwijze en processen binnen de Staten-Generaal en hebt een goede politiek-bestuurlijke antenne;
• Je bent stressbestendig, servicegericht en analytisch sterk.
• Je communiceert vlot en vindt het leuk om intensief met collega’s samen te werken.

* VOG vereist

Arbeidsvoorwaarden:
Detacheringscontract van minimaal 6 maanden met uitzicht op verlenging. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Lijkt het je leuk om te werken in een gestructureerde en dynamische werkomgeving, waarbij geen dag hetzelfde is? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 38362573.

Back Terug  Stats Hits:1601  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Vincent Daamen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
38362573
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.