Logistiek Medewerker (doelgroep indicatie) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een opdrachtgever op zoek naar een Logistiek Medewerker in Harderwijk. Het betreft een functie met voorkeur voor Fulltime.

Functieomschrijving:

Als logistiek medewerker zorg jij ervoor dat onze (vakkrant) artikelen commercieel aantrekkelijk worden gepresenteerd. Je onderhoudt en verzorgt de schappen en zorg ervoor dat de verkoopruimte, de zaagruimte en de verf mengbalie er altijd netjes bij liggen. Jij zet de retour artikelen ook meteen vakkundig weer terug op de eigen plek. Je zorgt voor het verzamelen en klaarzetten van afhaal- en bezorgorders, voer je inventarisaties uit en scan je zo snel mogelijk de lege vakken. Het kan ook maar zo zijn dat je plaatmateriaal moet zagen, verf mengen en het helpen van klanten.

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:

Klantgerichtheid en service. Daar sta jij voor. Jij weet dat tijd geld is, ook voor onze klanten. Je houdt dan ook van aanpakken en bent makkelijk in de omgang. Met jouw MBO opleiding heb je een goede basis, maar je bent bereid om nog veel bij te leren. Daarnaast:

• Je vindt bouwmaterialen leuk

• Je maakt klanten blij

• Je vindt het leuk om in een team te werken

• Je werkt zorgvuldig

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een arbeidscontract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. In dit bedrijf zijn er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

Voorkeur heeft een fulltime functie, een parttime functie is ook bespreekbaar.

Ben jij een aanpakker en ben jij op zoek naar een leuke en uitdagende baan en herken jij jezelf in dit profiel?  Stuur dan je CV en Motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 38090484

 

Back Terug  Stats Hits:2814  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Michel van de Lagemaat
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
38090484
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.