Administratief Ondersteuner (wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor de Rijksoverheid op zoek naar een Administratief Ondersteuner in Den Haag. Het betreft een functie voor 18-32 uur per week.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor de Rijksoverheid op zoek naar een Administratief Medewerker. De werkzaamheden hebben een administratief en/of ondersteunend karakter en zijn zeer divers. Deze kun je (op termijn) zelfstandig uitvoeren. Ook kan je je activiteiten zelf inrichten en heb je hierdoor een afwisselende werkweek, waardoor het niet saai wordt. Jij kan met jouw digitale vaardigheden het verschil maken in deze teams. Je vindt het leuk om nieuwe systemen te leren kennen en maakt inzichtelijk voor anderen hoe de systemen werken door bijv. procesbeschrijvingen te maken. Ook kunnen collega’s bij jou terecht voor vragen. Daarnaast help je mee processen te versimpelen en te verbeteren. Ook ga je mee helpen organiseren van hybride en/of online events op ons online platform. Wanneer events weer fysiek kunnen plaatsvinden zien we voor jou ook een goede faciliterende rol weggelegd. Bij het secretariaat zijn er diverse werkzaamheden die nu door 1 medewerker worden uitgevoerd en dat is zeer kwetsbaar. Graag zien we in jou een aanvulling voor het secretariaat. Het betreffen diverse uitvoerende en ondersteunende werkzaamheden zoals: agenda beheer van de directeur, het voorbereiden van afspraken, het beantwoorden van telefoon/email, opstellen/bijhouden van actielijsten, signaallijsten en/of overzichten en het administratief afhandelen van enkelvoudige verzoeken richting facilitair, ict, inkoop etc.

 

Functie-eisen:

- na de inwerkperiode zelfstandig kunnen werken, zelf je activiteiten/werkzaamheden in kan plannen, goed en tijdig verwachtingen weet te managen.

- je kunt secuur en integer werken en je hebt de drive om wat je doet steeds te verbeteren.

- een open communicatieve houding en een hulpvaardig karakter

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie doelgroep**

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleidt door een jobcoach.

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan en herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 37375683

Back Terug  Stats Hits:458  Sollicitanten:2 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Ruud Jonkers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
37375683
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.