Projectmedewerker Business Development (doelgroep indicatie) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor de Rijksoverheid op zoek naar een Projectmedewerker Business Development in Den Haag. Het betreft een functie van 16-36 uur per week.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor de Rijksoverheid op zoek naar een Projectmedewerker Business Development. De projectmedewerker Business Development is de praktische steun- en toeverlaat voor de 24 Business Development Coaches (BDC's) en ondersteunt bij zaken als data-invoer en registratie, opstellen van brieven of uitsturen van uitnodigingen, praktisch regelwerk voor kleinere digitale en fysieke evenementen en heel veel diverse kleine hand- en spandiensten die de vaak drukke BDC's ontlasten. Business Development Coaches (-of Coördinatoren) zijn verantwoordelijk voor het laten groeien van de handel tussen Nederland en een dertigtal belangrijke handelsmarkten. Daarvoor staan zij in dagelijks contact met ambassades, consulaten, brancheorganisaties, bedrijven en ministeries, waarmee meerjarige plannen ontwikkeld en uitgevoerd worden waarbinnen Nederlandse bedrijven ondersteund worden bij het realiseren van hun internationale ambities. Je fungeert in je werk voor het team als een office manager die als smeerolie dient binnen het team en tussen het BDC-team en andere teams en afdelingen binnen RVO.

Functie-eisen:

Je hebt goede contactuele eigenschapen en werkt nauwgezet, is vaardig met ict-systemen en organisatorisch sterk. We zoeken een nieuwe collega met een relevante Mbo- of Hbo-opleiding in combinatie met relevante werkervaring. We verwachten dat je een resultaatgerichte doener bent die gemakkelijk schakelt tussen verschillende soorten werkzaamheden. Je bent zelf startend, initiatiefrijk en collegiaal. Uiteraard heb je voor deze functie een goede beheersing nodig van de Nederlandse taal. Tot slot verwachten we in deze functie van jou dat je onder tijdsdruk zowel kwaliteit als kwantiteit levert.

 

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie doelgroep**

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan en herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 37375311

 

Back Terug  Stats Hits:361  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Ruud Jonkers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
37375311
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.