BBl Assistent Horeca (doelgroep indicatie) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn op zoek voor een MBO school in Groningen naar een BBL Assistent Horeca medewerker. Het aantal uren is bespreekbaar.

Functieomschrijving:

Heb jij een passie voor alles wat met catering en voeding te maken heeft? En wil je graag de BBL opleiding Assistent Horeca, Voeding en Voedingsindustrie doen? Dan is de functie als BBL Assistent Horeca op een middelbare school echt iets voor jou! Als assistent horeca zorg je voor het beheer van de cateringvoorzieningen op de locatie waar je werkzaam bent. Je hebt passie in alles wat met “gezonde” voeding heeft te maken en laat dit ook zien tijdens je werk. Het team uitvoering facilitair werkt op verschillende locaties. Je komt op één van de locaties te werken in de stad Groningen. Naast je werk bij op de MBO school ga je 1 dag in de week de opleiding BBL Assistent horeca, voeding en voedingsindustrie volgen.

Gedurende je BBL leer-werktraject wordt de opleiding en de benodigde boeken betaalt door GOA Publiek. Je ontvangt een contract voor het studiejaar en je komt formeel in dienst bij GOA Publiek, GOA Publiek detacheert jou aan Noorderpoort. Je krijgt vanuit GOA Publiek een leerlingbegeleider toegewezen die jou tijdens je leerwerktraject kan ondersteunen, coachen en begeleiden waar nodig. Op deze manier heb je één vast contactpersoon.

 

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

 

Functie-eisen:

* je bent gemotiveerd om je te ontwikkelen tot een goede horeca-assistent

* Je hebt een passie voor de horeca en voeding, bent graag bezig met leuke taakjes in de kantine en wil graag op een school gaan werken.

*Je beschikt op zijn minst over een goede basiskennis van de Nederlandse taal, zodat je goed kan communiceren met je directe collega’s.

 

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. Je hebt recht op een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en reiskostenvergoeding.

Wil jij graag werken en leren als assistent horeca medewerker? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 37052505

Back Terug  Stats Hits:1763  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wilfred van de Worp
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
37052505
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.