operator B ( doelgroep indicatie) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
wij zijn op zoek voor een bedrijf in Heerhugowaard naar een Operator B. Het betreft een fulltime functie.

functieomschrijving:

Wij zijn voor een bedrijf in Heerhugowaard op zoek naar een operator B. Als Operator B bedien en bewaak je de complexere productie-units binnen de fabriek. Dit doe je zowel vanuit het veld als ook vanuit de controlekamer. Vanuit de controlekamer worden ook de productbereiding, productvoortgang en diverse deelprocessen aangestuurd. Je neemt monsters voor het laboratorium dat het vloeibaar product controleert op parameters van de klant en stuurt waar nodig het proces bij. Je controleert of orders optimaal geproduceerd worden: o.m. op juiste aantallen, verpakkingssoort, juiste registratie en of productielijnen schoon zijn. Je stuurt tijdens het proces de procesoperators A en productiemedewerkers aan en houdt een wachtboek bij over storingen en bijzonderheden m.b.t. veiligheid, milieu en kwaliteit. Je lost kleine storingen zelf op of schakelt bij grote storingen de technische dienst in. Je werkt in 3-ploegendienst en rapporteert in deze functie aan de Operator van de wacht.

 

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie doelgroep**

Functie-eisen:

Voor deze functie zoeken wij een operator met minimaal een afgeronde opleiding in de procestechniek MBO niveau 3 of gelijkwaardig.

*Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Je bent bekend met kwaliteitsnormen volgens ISO 9001 en veiligheids- en milieunormen.

*Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke contactuele vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

*Je hebt een hands-on mentaliteit en kunt goed samenwerken met collega’s

 

Arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleidt door een jobcoach.

 

Wordt jij enthousiast van deze vacature en herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 36941111

Back Terug  Stats Hits:1660  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Maurice Glastra
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
36941111
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.