(aankomend) onderhouds/storingsmonteur (doelgroep indicatie) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Wij zijn voor een bedrijf op zoek naar een onderhouds/storingsdienst monteur. Het betreft een fulltime functie.

Functieomschrijving:

Wij zijn voor een bedrijf op zoek naar een (aankomende) onderhouds/storingmonteur. Als mechatronica monteur voer je, zelfstandig of in teamverband, onderhouds-, nieuwbouw- en uitbreidingswerkzaamheden uit op mechanisch en elektrotechnisch gebied. Je rapporteert in deze functie aan de Manager Maintenance & Engineering. De kerntaken van jouw functie zijn: *Het verhelpen van storingen aan installaties, mede in consignatiedienst (uiteraard na een gedegen inwerkperiode). *Meedenken over verbetering van het productieproces, bedieningsgemak, veiligheids- en *Uitvoeren van periodiek en preventief onderhoud aan mechanische, elektrische, elektrotechnische en utility-installaties a.d.h.v. werkopdrachten. *Uitvoeren van, of assisteren bij correctief onderhoud voortvloeiend uit inspecties. *Uitvoeren van (delen van) modificatie, uitbreidings-, revisie- en nieuwbouwwerkzaamheden conform werkopdrachten. *Rapportage van uitgevoerde werkzaamheden en overige noodzakelijke administratieve werkzaamheden (ca 10% van de tijdsbesteding) *Justeren en controleren van meet- en regelapparatuur volgens het ISO-kwaliteitshandboek.

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie doelgroep**

 

Functie-eisen:

* je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding mechatronic, eltrotechniek of werktuigbouwkunde.

* je hebt aantoonbare kennis en ervaring op een of meerdere op de volgende gebieden: elektrotechniek, meet & regeltechniek, besturingstechniek, verspanende/niet verspanende technieken, rotating equipment en/of energietechnieken.

* je wilt je ontwikkelen op gebieden waar je nog niets thuis in bent.

* je beheerst de nederlandse taal goed zowel mondeling als schriftelijk.

* Je hebt ruime kennis van Word en Excel

*Je bent communicatief vaardig, proactief, klantgericht en haalt voldoening uit samen met klant en directe collega’s doelen bereiken en continu te verbeteren

 

arbeidsvoorwaarden:

We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleidt door een jobcoach.

 

Wordt jij enthousiast na het lezen van deze vacature en herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je CV en motivatie naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer: 36940184

Back Terug  Stats Hits:3901  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Maurice Glastra
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
36940184
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.