Administratief medewerker (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een klein bedrijf in Lemmer wat gespecialiseerd is in verf zijn we op zoek naar een administratief medewerker. Het betreft een functie voor ongeveer 24 uur per week.

Functieomschrijving:
Voor deze kleine organisatie zijn we op zoek naar een kandidaat die het leuk vindt om de nieuwe website te beheren en uit te breiden. De organisatie gebruikt de webshop als verlengstuk van de winkel. Daarom is actuele informatie, snelle reactie op klantvragen belangrijk. Ook een onderdeel van je werkzaamheden zal bestaan uit het verwerken van de orders en voorraden. Je voert de administratie van de inkomende goederen. Daarnaast wil de organisatie graag inzetten op betere vindbaarheid en nieuwe klanten.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of een indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:
- Ervaring met computersystemen;
- Je bent gemotiveerd en leergierig;
- Je bent betrouwbaar en klantvriendelijk.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. Urenopbouw is mogelijk. De werkplek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Ben jij iemand die het leuk vindt om in een kleine organisatie te werken waarin je meerdere werkzaamheden gaat uitvoeren. Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 36237722.

Back Terug  Stats Hits:3099  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Marleen Huizinga
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
36237722
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.