Horecamedewerker (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een leuk dierenpark in Tilburg zijn we op zoek naar een Horecamedewerker. Het betreft een functie voor 16 uur per week.

Functieomschrijving:
Wat ruim 30 jaar geleden begon als een reptielenhuis, is inmiddels uitgegroeid tot een waar dierenpark. Hier staat de bezoeker oog in oog met meer dan 150 verschillende diersoorten en kun je echt van alles verwachten. Educatie is bij ons erg belangrijk, niet alleen voor de dagelijkse bezoekers, maar ook voor de schoolreisjes, groepsuitjes en kinderfeestjes die bij De Oliemeulen langskomen. Dagelijks verzorgen wij voor hen meerdere slangen- en spinnendemonstraties, waarbij iedereen die dit durft de slang en de spin even mag aanraken of vasthouden. Daarnaast geeft het dierenpark op drukke dagen en in het weekend en in het weekend ook roofvogeldemonstraties.

Wat wordt er van je verwacht?
Je zal bij Dierenpark De Oliemeulen achter de bar en in de keuken van het park helpen. Dit houdt in dat je bestellingen aanneemt aan de bar, deze zelf maakt in de keuken en dat je ervoor zorgt dat het eten en drinken achter de bar aangevuld blijft. Op rustige momenten zal je ook schoonmaakwerkzaamheden verrichten. Het is belangrijk dat je een proactieve en collegiale instelling hebt, waarbij je altijd bereid bent om anderen te helpen, ook al valt het niet helemaal binnen je eigen werkgebied. We hebben een klein en hecht team, waarbij het belangrijk is dat iedereen voor elkaar klaar staat.

**Alleen reageren als je beschikt over een Wajong-uitkering en/of een indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:
- Pro activiteit en collegialiteit
- Een positieve en flexibele instelling
- Affiniteit met dieren

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. De dagen dat je gaat werken zijn op woensdag en vrijdag.

Lijkt het je leuk om te werken bij het leukste dierenpark in Tilburg? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 35635276.

Back Terug  Stats Hits:4551  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Leanne Peijnenburg
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
35635276
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.