Medewerker bediening (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een 4 sterren hotel in Amersfoort zijn wij op zoek naar een medewerker in de bediening. Het betreft een functie van 12-38 uur per week.

Functieomschrijving:
Het hotel heeft een unieke ligging midden in het groen en ligt vlakbij de karakteristieke binnenstad. Het hotel heeft 94 kamers, meerdere vergaderaccommodaties, een restaurant en een lounge. Als medewerker bediening zorg je voor de gastvriendelijke bediening van onze gasten in het a la carte restaurant of in de lounge. Zij bieden een ontbijtbuffet, lunchbuffet voor hun vergadergasten of a la carte en diner mogelijkheid. Zij bieden hun gasten de mogelijkheid iets te consumeren op het terras, in het restaurant of in de lounge. Je bent het visitekaartje voor het hotel en geeft de gasten een positieve ervaring in gastgerichtheid met eten en drinken. Je bedient de gasten met een glimlach ook wanneer er 130 personen tegelijkertijd vanuit de zalen gebruik maken van het lunchbuffet.

** Alleen reageren als je beschikt over een Wajong-uitkering en/of een indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:
• Zelfstandig kunnen werken;
• Communicatief vaardig;
• Ervaring in de hotel- of horeca wereld is vereist;
• Gastgericht;
• Een horecaopleiding is een pré.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van 7 maanden met zicht op verlenging. Je wordt begeleid door een jobcoach. Je werktijden kunnen wisselend zijn. Ook in de weekenden wordt een beroep op je gedaan.

Lijkt het je leuk om te werken in de bediening in een 4 sterren hotel? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 35588423.

Back Terug  Stats Hits:262  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Vincent Daamen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
35588423
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.