Medewerker huishouding (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een 4 sterren hotel in Amersfoort zijn wij op zoek naar een medewerker huishouding. Het betreft een functie voor 20-25 uur per week.

Functieomschrijving:
Het hotel heeft een unieke ligging midden in het groen en ligt vlakbij de karakteristieke binnenstad. Het hotel heeft 94 kamers en meerdere vergaderaccommodaties. Je werkt in een team om de kamers van dit hotel schoon te maken en te houden voor de gasten. Ieder van het team heeft zijn eigen taak met schoonmaakwerkzaamheden. Je begint met het afhalen van het (bed-)linnen en legt het schone (bed-) linnen weer klaar. Je collega komt dan een andere taak uitvoeren. Zo worden alle kamers schoongemaakt. Er is een verschil met kamers die vertrekken of die nog een nachtje blijven. De werkzaamheden kunnen uitgebreid worden zoals bijvoorbeeld dat je de badkamer gaat schoonmaken.

** Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of een indicatie banenafspraak **

Functie-eisen:
• Zelfstandig kunnen werken;
• Fysiek in goede gezondheid (stapel wasgoed tillen bijvoorbeeld);
• In teamverband kunnen werken;
• Gastgericht zijn (je kunt gasten tegenkomen);
• Communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van 7 maanden, met zicht op verlenging en mogelijke doorgroei naar onbepaalde tijd. Je wordt begeleid door een jobcoach. Werktijden zijn van 9.30 uur tot 15.00 uur. (met mogelijke uitloop wanneer het druk is)

Lijkt je het leuk om in de schoonmaak te werken voor een 4 sterren hotel in Amersfoort? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 35588187.

 

Back Terug  Stats Hits:243  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Michel van de Lagemaat
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
35588187
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.