Sleutelmaker/slotenhersteller (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Lijkt je het leuk om een mooi vak te leren, en zowel in de binnen als buitendienst te werken na een mooie inwerkperiode? Dan zijn we op zoek naar jou! De functie kan zowel parttime als fulltime worden ingevuld.

Wat ga je doen?
Het werk betreft het repareren van sloten, openen van deuren, plaatsen van sloten ed. Na een degelijke inwerkperiode van onze buitendienst medewerker is het de bedoeling dat deze persoon zelfstandig naar buiten kan om diverse werkzaamheden als buitendienstmedewerker uit te voeren. de verloren uurtjes kunnen in de winkel opgevuld worden, waar men ook een stuk vakkennis op kan doen. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering, of indicatie Banenafspraak**.

Wat biedt de werkgever: 
Kans om een mooi vak te leren als slotenmaker, sleutelspecialist. 

Wie ben jij?
Wij zoeken iemand voor de binnen/buitendienst die representatief is, zelfstandig kan werken na inwerkperiode, rijbewijs B heeft en handig is. Het echte vakwerk wordt bij ons geleerd.

Ben je gemotiveerd om een vak te leren? Reageer dan snel en pak deze kans! Solliciteer via de knop, of stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34739832.

Back Terug  Stats Hits:1027  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Antoine Segers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34739832
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.