Product Specialist (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een Technische bedrijf zijn wij op zoek naar een Product Specialist. Het betreft een aanstelling voor 20 -40 uur per week.

Functieomschrijving:
Het bedrijf is een dynamische middelgrote onderneming en leverancier voor interne communicatie en beveiliging oplossingen. Door het steeds technisch complexer worden van de installaties van het bedrijf is er behoefte aan een extra collega met specifieke vaardigheden.

Jij bent de intermediair / support voor de mensen bij dit bedrijf, zijn zakenpartners en klanten inzake technische en soms complexe vraagstukken. Als specialist maak jij een aantal specifieke producten eigen en kun jij anderen hierover inlichten. De vraagstukken grijp je daarom ook met beide handen aan, waarbij zaken ook gedocumenteerd worden.
Het betreft hier zaken als:
-  Programmeringsvraagstukken;
-  Technische (on)mogelijkheden;
-  Engineeringsvraagstukken;
-  Maar ook interne trainingen waarin je jouw kennis van de producten overdraagt aan de monteurs, projectbureau, projectleiders en afdeling verkoop.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van Wajong- uitkering en /of indicatie banenafspraak  **

Functie- eisen:
-  Je bent niet bang, technisch nieuwsgierig en durft zelf het initiatief te nemen om zaken op te zetten als trainingen en webinars maar ook om op periodieke basis regelmatig het contact te leggen met de           buitenlandse leveranciers;
-  Je bent in staat om objectief naar soms complexe technische vraagstukken te kijken, deze te analyseren en vervolgens gericht naar een oplossing te werken;
-  Een MBO/HBO-vooropleiding (of denkniveau) en/of ruime ervaring met algemene kennis van elektronica of het werken met systemen zou perfect passen bij de producten;
-  Je beheerst goed de talen Nederlands, Engels ( Duits is een pre).

Arbeidsvoorwaarden: 
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden . Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door jobcoach. Er is ruimte voor opleidingen, persoonlijke ontwikkeling en groei.
Je krijgt een representatieve bedrijfswagen (ook privé te gebruiken).

Is technische productkennis jouw kracht? Stuur dan je CV en Motivatiebrief naar vacatures@Wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 35481768.

Back Terug  Stats Hits:337  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Antoine Segers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
35481768
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.