Helpdeskmedewerker (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Helpdeskmedewerker. Het betreft een functie voor 32-40 uur per week.

Functieomschrijving:
Zij zijn een middelgrote speler op het gebied van communicatie en persoonsalarmering voor justitiële inrichtingen en zorginstellingen. Daarnaast leveren ze op maat gemaakte communicatie en beveiligingsoplossingen met in huis ontwikkelde systemen componenten. Door de toegenomen vraag naar remote serviceverlening is er weer ruimte ontstaan voor een helpdesk medewerker waarbij jij het verbindende element tussen klant en onze opdrachtgever bent. Je bent verantwoordelijk voor het remote oplossen van storingen en het correct aansturen van collega’s in de buitendienst. Daarbij ben jij de geruststellende stem voor de klanten. Als helpdeskmedewerker vind je het een uitdaging om incidenten op te lossen je bent hierbij de spil tussen klant en collega's, en ben je verantwoordelijk voor het remote oplossen van storingen. Je bijt je vast in je opdracht en weet feilloos diagnoses te stellen betreffende (soms complexe) technische problemen op het gebied van VoiP, Persoonsbeveiliging, verpleegoproep en diverse systemen waarbij IP netwerken en protocollen een steeds grotere rol vormen. Je bent communicatief vaardig waardoor je zorg draagt voor een frequent en kwalitatief hoogstaand contact zowel mondeling als op schrift binnen het team. Verder heb je interesse in techniek en ICT en weet je samen met je collega's de opdrachten correct af te ronden en ook verkoopsignalen op te pakken.

**  Alleen reageren als je in het bezit bent van Wajong- uitkering en /of indicatie banenafspraak**

Functie-eisen:
- Klant- en oplossingsgericht.
- Je bent zelfstandig en communicatief vaardig
- Analytisch en flexibel;
- Beheersing van Engelse taal is een must (Duitse taal is prettig).

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van twee maanden. Hierna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. Je werkt in een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling, groei en de mogelijkheid tot parttime dienstverband en of thuiswerkdag na het inwerken.

Ben jij de creatieve oplosser en aanpreekpunt voor de klant, wacht dan niet langer! Stuur je CV en motivatiebrief naar vacature@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 35481420.

Back Terug  Stats Hits:404  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Antoine Segers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
35481420
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.