Medewerker Transport en Kunstuitleen (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Medewerker Transport en Kunstuitleen. Het betreft een functie voor 24 uur per week.

Heb jij affiniteit met kunst en cultuur en hou je ervan om met mensen om te gaan, ben je ook een uitstekend chauffeur en een handige klusser? Dan is dit wellicht een baan voor jou.? De ene dag lever je kunstwerken af bij onze particuliere of zakelijke klanten, de andere dag bouw je mee aan een expositie en heb je nog wat tijd over, dan help je ook af en toe een dag mee in de kunstuitleen. Geen dag hetzelfde! in deze functie ben je samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor: Het transport van kunstwerken (afleveren en ophalen bij particuliere en zakelijke klanten en onze andere vestigingen in Nederland) en het eventueel ophangen van de kunstwerken; Opbouw en afbouw van exposities binnen de diverse vestigingen, beurzen en andere locaties waar SBK exposeert; Kunstuitleen werkzaamheden, helpen en adviseren van klanten.

Functie- eisen:
- Woonachtig in Amsterdam of zeer directe omgeving.
- In bezit van rijbewijs B.
- Basisvaardigheden met betrekking tot expositie opbouw: timmer-, boor-, zaag- en -schildervaardigheden.
- Klantvriendelijk en volledige beheersing van het Nederlands in schrijven en spreken.
- Affiniteit met beeldende kunst -Basiskennis van MS Office.


Arbeidsvoorwaarden: 
We starten met een proefplaatsing van twee maanden. Daarna volg een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een Jobcoach. Je bent flexibel, ook in je werkdagen en –tijden. Werken in de weekenden en soms ’s avonds is voor jou geen probleem.

Herken jij jezelf in het bovenstaand profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 35092638.

Back Terug  Stats Hits:6353  Sollicitanten:2 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Maurice Glastra
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
35092638
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2023 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.