Administratief Medewerker Belastingdienst (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor de Belastingdienst in Utrecht zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker. Het betreft een aanstelling voor minimaal 20 uur per week.

Bij de Belastingdienst werken meer dan 30.000 mensen die er samen voor zorgen dat er op een slimme, veilige en zo prettig mogelijke manier belasting geheven wordt van alle Nederlanders. Voor het kantoor in Utrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers die het leuk vinden om administratieve werkzaamheden te verrichten.

In deze functie kom je terecht in een traineeship voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo bouw je aan een mooie carrière bij de Belastingdienst.

In deze functie werk je zowel vanuit huis als op kantoor. Je onderhoud telefonisch en mail contact met belastingplichtige en legt gemaakte afspraken schriftelijk vast. Je zal eerst via Pernu bij de Belastingdienst gaan werken. Maar wanneer jij het goed doet, heb je na 1 jaar kans op een vast dienstverband bij de Belastingdienst!

**Alleen reageren als je in bezit bent van een Wajong- uitkering ,of indicatie banenafspraak **

 Functie- eisen :
-  Je bent in bezit van MBO-3 diploma.
-  Je bent gemotiveerd en werkt nauwkeurig.
-  Je bent klantgericht.
-  Je vindt het leuk om klantcontact te hebben zowel schriftelijk als mondelinge.

Arbeidsvoorwaarden :
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. Reiskosten met OV worden volledig vergoed. Werktijden zijn flexibel.

Lijkt het je leuk om bij de Belastingdienst te werken? Reageer dan direct en stuur je motivatiebrief en CV naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vacaturenummer: 35091877.

Back Terug  Stats Hits:586  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Antoine Segers
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
35091877
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2021 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.