Assistent Toezichthoudend Dierenarts (Indicatie Banenafsrpaak) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar meerdere Assistenten Toezichthoudend Dierenartsen voor verschillende regio's in heel Nederland. Het betreft een functie van 24-36 uur per week.

Wie zijn wij:
De Nederlandse Voedsel – en warenautoriteit (NVWA) bewaakt de gezondheid van dieren en planten. Consumenten moeten er op kunnen vertrouwen dat voedsel en andere producten veilig zijn. Daarom moeten ondernemers zich houden aan nationale en internationale weten en regels. De NVWA ziet er op toe dat ondernemers dat ook doen. Daarnaast controleren we of er correct wordt omgaan met dieren en de natuur. Onze handhaving is gericht op het beïnvloed van nalevinggedrag. Dit doen we door bijvoorbeeld inspecties, communicatie en opsporingsonderzoek

Functiebeschrijving: 
Je controleert de naleving op het vlak van voedselveiligheid (vlees en vleesproducten), dierengezondheid en dierenwelzijn) onze dierenartsen inspecteren de naleving van deze welzijnsregels. Voor de intensivering van het toezicht willen we de teams versterken met een aantal Assistente Toezichthoudend (ATD). Je gaat werken onder supervisie van een dierenarts. Je inspecteert, signaleert en rapporteert over je bevindingen. Daarbij pas je het van toepassing zijnde interventiebeleid toe. Je gaat werken in de regio waar je woonachtig bent.

** Alleen reageren als je beschikt over een Wajong-uitkering en/ of indicatie banenafspraak **

Functie-eisen:
*  Enthousiast;
*  Zelfvertrouwen;
*  Goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden;
*  Je hebt bij voorkeur ervaring met de sector (maar dat is niet vereist);
*  Agrarische of voedingsmiddelen technologische achtergrond;
*  Goede oordeelsvormingen hebben zodat je hoofd en bijzaken kunt scheiden;
*  In bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. Er wordt een interne opleiding aangeboden van zo'n 2 tot 3 maanden. Tijdens je opleiding leer je alles over het vak en ga je ook stage lopen. De functie is minimaal voor 24 uur per week maar tijdens de opleiding wordt verwacht dat je meer uren beschikbaar bent. Alleen dan kan je goed en snel het vak leren. Het betreft een ambulante functie; je krijgt een auto van de zaak en zal werkzaam zijn op locatie bij één of meerder bedrijven in de regio.

Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan en herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 34923912.

 

 

Back Terug  Stats Hits:1912  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Vincent Daamen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34923912
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.