Medewerker Nachtschoonmaak (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een hotel/evenementen locatie zijn we op zoek naar een Medewerker Nachtschoonmaak. Het betreft een functie voor 30 uur per week.

Wat ga je doen?
Vind jij het leuk om te werken in een omgeving waar geen nacht hetzelfde is? En wil je ervoor zorgen dat onze gasten in een schone en prettige omgeving verblijven? Geen ervaring? Geen probleem! Wij zorgen dat je na een inwerkprogramma goed voorbereid aan de slag kunt. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering**.

Wat biedt de werkgever jou?
Aantal uren en werktijden 30 uur per week volgens een vast rooster 22.30 – 07.00 met een basisfrequentie van 5 dagen werken, 5 dagen vrij.  We starten met proefplaatsing van 2 maanden. Daarna een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Wie ben jij?
Gemotiveerd. Klantvriendelijk. Netjes en verzorgd. Fysiek in goede conditie. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Bereidheid om vooral ’s avonds/'s nachts en in de weekenden te werken. 

Enthousiast geworden? Reageer dan snel! Stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34017264. 

Back Terug  Stats Hits:1374  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wim Finke
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34017264
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.