Keukenmedewerker (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Keukenmedewerker. Het betreft een functie voor 12-32 uur per week.

Wat ga je doen? 
Als keukenmedewerker ben je nauw betrokken bij de diversiteit aan werkzaamheden die zich in de keukens voordoen. Met jouw snelheid, oog voor detail en zorg weet jij je collega’s goed te ondersteunen bij het voorbereiden van buffetten. Maar ook het begeleiden van onze gasten langs de buffetten is voor jouw vanzelfsprekend. Met plezier vertel jij hen welke gerechten er klaarstaan en daarbij houdt jij het buffet netjes en op orde. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering**.

Wat biedt de werkgever jou?
We starten met proefplaatsing van 2 maanden. Daarna een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. Uren en werktijden in overleg vast te stellen. Uren opbouwen is mogelijk.

Wie ben jij?
Gemotiveerd. Klantvriendelijk. Netjes en verzorgd. Fysiek in goede conditie. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Bereidheid om vooral ’s avonds en in de weekenden te werken.

Enthousiast geworden? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34015806. 

Back Terug  Stats Hits:1247  Sollicitanten:1 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wim Finke
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34015806
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.