Medewerker evenementen (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een leuke evenementen locatie in Assen zijn we op zoek naar een medewerker evenementen. Het betreft een functie voor 12-32 uur per week.

Wat ga je doen?
Voor het nieuwe evenementenseizoen is er ruimte voor nieuwe collega’s. Samen run je de organisatie van het event zoals bruiloft, optreden, beurs, concert etc. Je kunt ingezet worden als barmedewerker, garderobemedewerker, gastheer, bediening, keukenhulp etc. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering**.

Wat biedt de werkgever jou?
We starten met proefplaatsing van 2 maanden. Daarna een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach. Uren en werktijden in overleg vast te stellen. Uren opbouwen is mogelijk.

Wie ben jij?
Gemotiveerd. Klantvriendelijk. Netjes en verzorgd. Fysiek in goede conditie. Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken .Bereidheid om vooral ’s avonds en in de weekenden te werken.

Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur dan je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 34015121

Back Terug  Stats Hits:1313  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Wim Finke
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
34015121
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.