Junior installatiemonteur (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een snel groeiend bedrijf in advisering en installatie van warmtepompen zijn wij op zoek naar een Junior Installatiemonteur. Het bedrijf is marktleider geworden voor hybride warmtepompen. Het betreft een functie voor 24-40 uur per week.

Functieomschrijving:
Het bedrijf is marktleider geworden voor hybride warmtepompen. Het bedrijf werkt zeer klantgericht en oplossingsgericht en is een frisse wind in de energie & installatie industrie. Je werkt in een jong en gedreven team aan de doelstelling om Nederland versneld van het gas te halen. Je zult eerst kennis opdoen van de techniek van de te installeren warmtepompen. Dit doe je hoofdzakelijk door te leren in de praktijk. Dit zal bij de start op de locatie in Woerden zijn. Daarna zal je op verschillende werklocaties meelopen en je kennis uitbreiden. - Vanuit Woerden ga je op pad met je collega mee om een warmtepomp te installeren op verschillende locaties in het land. Dit kan zijn in particuliere bestaande bouw of nieuwbouw. - Je leert steeds bij en ondersteunt je collega bij de installatie. - Je zorgt ervoor dat het bedrijf een verzorgde uitstraling heeft en je werkt klantgericht. - Je zorgt ervoor dat de benodigde materialen op voorraad zijn in de werkauto van het bedrijf. - Je werkt volgens de veiligheidsvoorschriften van het bedrijf. **Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie Banenafspraak**

Arbeidsvoorwaarden:
Proefplaatsing van 2 maanden met aansluitend een contract van minimaal 6 maanden (verlenging mogelijk). Goede secondaire arbeidsvoorwaarden. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Werktijden:
Je werkdag start om 7.00 uur in de ochtend en eindigt meestal tussen 15.00 en 16.00 uur. Afhankelijk van het project waar je aan werkt en de locatie waar je naartoe moet.

Functie-eisen: 
Je hebt iets met techniek en/of je vindt het fijn om met je handen met techniek te werken. (Een pre is het wanneer je al iets met elektrotechniek hebt gedaan).
Installatievaardigheden, daar kan het bedrijf je voor opleiden.
Je komt bij klanten thuis, Je houding en gedrag zijn klantgericht en je kunt de klant op een behulpzame manier te woord te staan.
Je kunt goed vroeg op staan en je bent op tijd op je werk.
Daarnaast kun je goed omgaan met afspraken die gemaakt worden.
Je bent fysiek belastbaar.
Je hebt een VCA certificaat, of bent in ieder geval bereid om deze bij ons te halen.
Je vindt het fijn om je te blijven ontwikkelen. 
Je heb eigen vervoer om op de locatie in Woerden te komen. 

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan direct! Stuur je cv + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van vacaturenummer 33406817

Back Terug  Stats Hits:1327  Sollicitanten:0 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Vincent Daamen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
33406817
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.