Bezorger pakketdienst (Wajong) - Vacature details
E-mail
Vacature samenvatting

logo 235x52px
Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een bezorger pakketdienst. Het betreft een aanstelling voor 16-28 uur per week.

Functieomschrijving:
Breng pakketten langs bij mensen die altijd blij zijn om je te zien. Pakketten inladen, je favoriete radiozender op en gaan! Eenmaal onderweg ben jij helemaal in je element. Snel, slim en soepel navigeer je door het verkeer. Boeken, kleding of een zwembadje: jij brengt iedere zending veilig bij de mensen thuis.

Werk je voor deze werkgever, dan werk je voor een wereldmerk. Als dienstverlener zijn we heel ambitieus: we bezorgen steeds vaker elektrisch, openden onlangs een hypermodern sorteercentrum en hebben 135 CityHubs in Nederland. Maar ook als werkgever zijn we graag de beste. Daarom stimuleren we je persoonlijke ontwikkeling en bieden we je kansen om door te groeien. Daarnaast geven we je:  veel vrijheid en verantwoordelijkheid, een superflexibel werkrooster en als je met je eigen auto bezorgt, krijg je een vergoeding.

Er zijn ochtend en avond diensten. Werkdagen zijn van dinsdag t/m zaterdag. Je bent in de ochtenden, avonden en zaterdagen beschikbaar. Dit gaat in overleg.

**Alleen reageren als je in het bezit bent van een Wajong-uitkering en/of indicatie banenafspraak**

Functie eisen:
Je bent het visitekaartje van ons bedrijf, zowel aan de deur als op de weg. Klanten sta je in goed Nederlands te woord. Je hebt een stralend humeur en een gezonde dosis humor. En of het nou regent dat het giet of de zon op je voorruit brandt: jij trotseert het wisselende weer zonder klagen. Je hebt natuurlijk een rijbewijs B en woont dicht bij de ophaalpunt in Kampen. Dat laatste is belangrijk, want je krijgt geen reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer. Je beschikt over een eigen auto, een bedrijfsauto is namelijk niet altijd beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden:
We starten met een proefplaatsing van 2 maanden. Daarna volgt een contract van minimaal een half jaar. Je wordt begeleid door een jobcoach.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Stuur dan je CV + motivatiebrief naar vacatures@wajongtalenten.nl onder vermelding van het vacaturenummer: 28638841.

 

Back Terug  Stats Hits:1597  Sollicitanten:4 
 
Jobcoach
Jobcoach:
Jolanda van der Meulen
 
Vacaturenummer
Vacaturenummer:
28638841
 

Social Media en contact

Tasveld 10-6
8271 RW IJsselmuiden
038-4538600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2022 | Wajong Talenten | Alle rechten voorbehouden.